woensdag, juli 24, 2024
AlpinemodelRenault nieuws

A110 Légende GT in Bleu Abysse en Noir Profond

  • Beperkt tot 400 exemplaren voor de hele wereld

  • Stijlvolle contrasterende elementen in bleek goud met koetswerkkleuren Bleu Abysse en Noir Profond

  • Te reserveren via de Alpine-app

Begin maart stelde Alpine de A110 Légende GT voor. Met een beperkt aantal van 400 exemplaren tilt de A110 Légende de A110 naar een nog hoger niveau door hem een uitzonderlijke elegantie te geven. Zijn op maat ontworpen stijlelementen voor interieur en koetswerk geven hem een geraffineerde en harmonieuze uitstraling.

De A110 Légende GT, die aan het publiek wordt voorgesteld in een nieuwe kleur Argent Mercure, is ook verkrijgbaar in de kleuren Bleu Abysse en Noir Profond. De Alpine-logo’s in de kleur bleek goud en de 18” lichtmetalen velgen Serac, eveneens afgewerkt in bleek goud, contrasteren op subtiele wijze met de twee koetswerkkleuren. De doorzichtige witte ledachterlichten onderscheiden de A110 Légende GT van de andere A110-versies.

In het interieur worden de comfortabele Sabelt-zetels met zes standen afgewerkt met warm, ambergeel leder, een kleur die op maat werd ontwikkeld en die perfect aansluit bij het leder van de deurpanelen. Kastanjebruine stiknaden, een bijpassend monogram in het midden van het stuurwiel en accenten in koolstofvezel met een unieke koperkleurige geweven afwerking, creëren een behaaglijk en luxueus interieur. Op de middenconsole zorgt het plaatje met het productienummer voor een authentieke toets.

Om zijn praktische aspect en zijn geraffineerde GT-karakter te accentueren, wordt de A110 Légende GT aangeboden met een set gepersonaliseerde reiskoffers. De koffers van de driedelige set zijn afgewerkt in dezelfde tint als de stiknaden en maximaliseren de beschikbare ruimte in de koffer achteraan. Een nieuw opbergvak tussen de zetels biedt bovendien plaats aan persoonlijke voorwerpen.

A110 Légende GT Bleu Abysse

Reserveren met de Alpine-app

De A110 Légende GT is, net als alle andere versies van de A110, te reserveren via de Alpine-app. Download hiervoor de app vanuit de IOS/Android app stores en maak vervolgens uw account aan. Zodra u uw account hebt aangemaakt, hebt u toegang tot alle functies van de Alpine-app, inclusief de ontvangst van meldingen over de laatste nieuwigheden van Alpine of de reservering van uw wagen. De reservering kan met één klik worden gemaakt en als u van mening verandert, krijgt u op elk moment de volledige terugbetaling van uw deposito, zonder kosten.

Kies vervolgens het Alpine-centrum van uw keuze waar u naartoe moet gaan om van uw reservering een bestelling te maken. In dit stadium kunt u de eigenschappen van uw wagen nog wijzigen. Na de bestelling wordt u dan echt een nieuw lid van de Alpine-familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *