woensdag, juli 24, 2024
ConceptRenault nieuwsSport

Renault op Shanghai Motorshow

  • Renault R.S. 2027 Vision conceptcar werpt een blik in de toekomst van de Formule 1: spectaculairder en waarbij coureur en wedstrijdspanning nog meer centraal staan. Dit toekomstgerichte studiemodel bewijst de inzet en commitment van Renault op de lange termijn en speelt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de Formule 1. De Renault R.S. 2027 Vision verkent ook nieuwe mogelijkheden voor gezamenlijke toepassing van technologie in race- en productieauto’s in de komende tien jaar.
  • Renault versterkt crossover line-up in China met introductie Espace en updates voor Kadjar: met de Espace introduceert Renault niet alleen een nieuw vlaggenschip in China, maar ook het vierde lid van de succesvolle crossover line-up die bestaat uit de Captur, Kadjar en nieuwe Koleos. Op de autoshow presenteert Renault ook een nieuwe motorvariant en nieuwe voorzieningen voor de Kadjar.

“Het is een taak van Renault Sport Racing om te anticiperen op de toekomst van de Formule 1, om een maximaal aantal fans te bereiken in een omgeving die aansluit op de doelstellingen van Groupe Renault. We kijken uit naar inspirerende gesprekken met de race community, fans en enthousiastelingen die dit conceptmodel teweeg zal brengen.”

Cyril Abiteboul – Managing Director Renault Sport Racing

“Renault en China delen een passie voor autosport. En om te benadrukken hoe belangrijk de Chinese automarkt is voor Renault, presenteren we met trots de Renault R.S. 2027 Vision op de Auto Shanghai 2017. Na de lancering van de Kadjar en nieuwe Koleos in 2016 brengt Renault ook de Espace op de Chinese markt, waarmee de crossover line-up verder wordt uitgebreid als onderdeel van ons ambitieuze groeiplan voor de grootste automarkt ter wereld.”

François Provost – Chairman of Asia-Pacific Region bij Renault en CEO bij DRAC (Dongfeng Renault Automotive Company)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *